Telefonnummer:

07099-800 91

E-Post:

info@hassleholmsmassage.se

 

Bok och massageolja

Bok inom personlig utveckling ”Ta hand om dig själv” ger Ki läsaren många tillfällen till eftertanke och gott hopp om att det faktiskt går att ta makten över sina egna tankar och sitt eget liv.

 

Christin ”Ki” Nilsson har lång erfarenhet som massageterapeut och personlig rådgivare. Hon har mött och väglett många människor som har haft det svårt på olika sätt och har ocskå själv gått igenom svårigheter, bland annat blev hon mobbad som barn. I dag har Christin (hon kallas Ki av de som känner henne) hittat ett förhållningssätt till livet som har gett henne verktyg att använda både för den personliga utvecklingen och när motstånd dyker upp. Dessa verktyg vill hon dela med sig av till fler än de som kommer till henne för behandling, därför bestämde hon sig för att hon ville göra en bok. Tillsammans med reportern Eva Frid gav hon sig ut på en resa i ord som till slut landade i den här boken.

 Christin ger läsaren många tillfällen till eftertanke och gott hopp om att det faktiskt går att ta makten över sina egna tankar och sitt eget liv.

 

Massageolja 150 och 250 ml

  

En skön massageolja som är smidig att arbeta med. Den mjukgör huden och har en härlig doft.

Innehåll: solrosolja, mejram, palmarosgräs,petitgrain och vanilj.

 

Hot & Cold

 

Är ett linement gjort av aloevera. Linementet har en djupgående verkan och är helt naturlig produkt, utan mineralolja, parabener och skadliga kemikalier. Används vid ömma och trötta muskler.

 

Värmekudde

En användbar kudde som du kan värma eller kyla efter önskemål. Värme lindrar smärta och hjälper till att slappna av. En kall kudde lindrar t.ex svullnad. Värm i mikron eller kyl i frysen.